Het is belangrijk om je auto regelmatig en goed te onderhouden. Tijdens een onderhoudsbeurt kunnen wij ook signaleren ‘wat er aan zit te komen’ zodat je onverwachte situaties kunt voorkomen. Op deze manier houd je grip op de kosten en wordt de kans veel kleiner dat je plotseling komt stil te staan.

Onderhoud voor alle automerken

Uiteraard wil je voorkomen dat je met pech langs de kant komt te staan. Slecht onderhouden auto’s kunnen tot onveilige situaties leiden met als gevolg dure reparaties.
CTO Autoservice adviseert om je auto periodiek te laten controleren. Ongeacht welk merk of type je rijdt, je bent welkom voor een passende onderhoudsservice aan je auto.

Wanneer heeft mijn auto een onderhoudsbeurt nodig?

Rijd je in een auto van 6-7 jaar of ouder? Dan is een kleine beurt na een jaar of na 15.000 kilometer nodig en een grote beurt na 2 jaar of na 30.000 kilometer.
Is je auto jonger dan 6 jaar? Daar verschijnt meestal een melding op je dashboard wanneer het tijd is voor een onderhoudsbeurt. Afhankelijk van het merk is dit een sleutel of soms het aantal kilometers tot aan de volgende onderhoudsbeurt.

Onderhoud bij CTO Autoservice

 • Grote beurt (vanaf €195)
  Tijdens de grote beurt controleren we je auto op een groot aantal belangrijke punten. Naast een uitgebreide inspectie verversen we bijvoorbeeld de motorolie, vervangen we het olie- en luchtfilter, reinigen en controleren we je remmen en vullen we de ruitensproeiervloeistof bij en checken wij een groot aantal controlepunten volgens onze grotebeurt inspectielijst.
 • Kleine beurt (vanaf €125)
  Aan de hand van een inspectielijst wordt je auto tijdens de kleine beurt op de belangrijkste punten gecontroleerd. Zo verversen we o.a. de motorolie, vervangen we het oliefilter en vullen we de ruitensproeiervloeistof bij en checken wij een groot aantal controlepunten volgens onze kleinebeurt inspectielijst
 • Olie verversen (vanaf €85)
  Voor het behoud van de prestaties van de motor is tijdig olie verversen erg belangrijk. Hierdoor slijten de bewegende delen minder snel en blijft de motor soepel lopen. CTO Autoservice gebruikt altijd kwalitatieve olie die bij je auto past.
 • APK met onderhoud
  Wil je de APK-keuring combineren met een kleine- of grote beurt? Of anders?
  Uiteraard is dit mogelijk. Door vooraf helder te zijn over de prijzen heb je geen onaangename verassingen.
 • Airco-onderhoud
  Ook de airco-installatie moet onderhouden worden. Jaarlijks verliest het systeem een deel van het koudemiddel wat aangevuld dient te worden. Een slecht werkende airco leidt ook tot een veel hoger branstofverbruik. Laat jaarlijks een airco-controle doen.
 • Wintercheck (€15)
  Klaar voor de winter is wel zo fijn. Door op de meest voorkomende pechonderdelen te controleren ga je veilig de winter in. Doe de Wintercheck bij CTO Autoservice.
 • Zomercheck (€15)
  Het is bekend welke pechonderdelen tijdens de vakantiereis in de top staan. CTO Autoservice controleert je auto op de meest essentiële punten zodat je een aangename zomer hebt.

Maak online een onderhoud afspraak

Locatie
CTO Diensten
Medewerker
Extra's
Datum & Tijd
Recurring info
Klantgegevens
Bevestigen
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
De afspraak is ingepland!
Afspraaknummer