Eerlijke en betrouwbare APK-keuring

Is je auto toe aan een APK keuring? Via onze site maak je eenvoudig een afspraak. Onze gediplomeerde APK-keurmeester beoordeelt de staat van je auto volgens RDW-regelgeving.

Wat is de vervaldatum van je APK

In Europa is het wettelijk verplicht dat iedere auto die minimaal 3 jaar oud is jaarlijks wordt gekeurd. Je riskeert een boete als de APK vervaldatum is verlopen en je op de openbare weg rijdt. Loopt de APK binnen 2 maanden af, dan kan je auto al gekeurd worden. De RDW stuurt 6 weken voordat de APK op je auto vervalt een brief (of via Berichtenbox) om je aan de keuring te herinneren. Controleer op onze website wanneer de APK van je auto verloopt.

Maak een APK afspraak

Op de site kun je eenvoudig een afspraak maken. Ook is het mogelijk om je APK met een onderhoudsbeurt te combineren.

Locatie
CTO Diensten
Medewerker
Extra's
Datum & Tijd
Recurring info
Klantgegevens
Bevestigen
We aren’t able to process your payment. Please, try again.
De afspraak is ingepland!
Afspraaknummer
Apk Raalte

Betrouwbare APK keuring bij CTO Autoservice

Tijdens de Algemeen Periodieke Keuring (APK) wordt je auto op de minimale veiligheids- en milieueisen gecontroleerd. Denk bijvoorbeeld aan de banden, verlichting, remmen, schokdempers, etc.
Na afloop van de APK ontvang je een rapport waarin staat of je auto is goedgekeurd of dat er mankementen zijn die verholpen moeten worden.

RDW Erkend

CTO Autoservice Raalte is door het RDW erkend. Jaarlijks keurt en beoordeelt de RDW onze vestiging. Voor jou een waarborg dat je auto in goede handen is bij een betrouwbare garage.

Wat kost een APK

CTO Autoservice hanteert scherpe tarieven voor de APK-keuring. De kosten bedragen €35 voor personenwagens en zijn inclusief afmeldkosten en mileumeting. Mochten er eventuele reparaties nodig zijn bespreken wij dit altijd vooraf met je zodat je nooit voor onaangename verassingen komt te staan.

APK-keuring bij CTO Autoservice in Raalte

  • Vakkundige APK keurmeester
  • RDW erkend
  • Scherpe prijs, hoge kwaliteit
  • Inclusief afmeldkosten en milieumeting
  • Eventuele reparaties altijd in overleg